Ontwerpbestemmingsplan ‘Groene Hart 2013, 1e wijziging Sporthal De Reeve’

Logo Kampen

Burgemeester en wethouders van Kampen bekend dat met ingang van donderdag 17 maart 2016 bij het Klant Contact Centrum in het stadhuis, gedurende zes weken voor een ieder het ontwerpbestemmingsplan ‘Groene Hart 2013, 1e wijziging Sporthal De Reeve’ ter inzage ligt.

Het ontwerpwijzigingsplan voorziet in een uitbreiding van de multifunctionele zaal in sporthal De Reeve.

U kunt van maandag tot en met donderdag van 8.30 uur tot 17.00 uur en vrijdag van 8.30 uur tot 16.00 uur terecht bij het Klant Contact Centrum in het stadhuis (Burgemeester Berghuisplein 1 te Kampen). Buiten deze tijden alleen op afspraak. U kunt het plan ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl onder nummer NL.IMRO.0166.00991180-OW01.

Gedurende de genoemde termijn van terinzageligging kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpwijzigingsplan naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Kampen, Postbus 5009, 8260 GA Kampen. Voor het maken van een afspraak omtrent het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan contact worden opgenomen met het cluster RO van het team Beleidsontwikkeling en Advisering. Het is niet mogelijk een zienswijze via internet of e-mail in te dienen.

 

 

Naar boven