Vaststelling wijzigingsplan bestemmingsplan Buitengebied 2006/Gasthuisweg 12

Logo Bunschoten

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Bunschoten maakt bekend dat zij op 5 januari 2016 het  wijzigingsplan “Buitengebied 2006/ Gasthuisweg 12” hebben vastgesteld. Het betreft hier een wijzigingsplan als bedoeld in artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening. Het wijzigingsplan heeft betrekking op de mogelijkheid om een tweede agrarische bedrijfswoning te mogen realiseren op het perceel, kadastraal bekend sectie M, nummer 701, aan de Gasthuisweg 12 te Bunschoten-Spakenburg.

 

Het vastgestelde wijzigingsplan ligt vanaf 14 januari 2016 tot en met 25 februari 2016 gedurende zes weken ter inzage op het gemeentehuis. Het vastgestelde wijzigingsplan kan op de gebruikelijke openingstijden van het gemeentehuis worden ingezien bij de werkeenheid ruimtelijke ordening van de afdeling RO&V. Na telefonische afspraak met de werkeenheid ruimtelijke ordening (telefoonnummer 14-033) is inzage in de stukken buiten openingstijden mogelijk. Desgewenst kan op de afdeling een mondelinge toelichting op de stukken worden verkregen.

Omdat hier sprake is van een analoog bestemmingsplan wordt het wijzigingsplan ook in analoge vorm opgesteld en vastgesteld. (art 8.1.2. Bro).

 

Het wijzigingsplan is voorbereid met toepassing van afdeling 3:4 van de Algemene wet bestuursrecht.

Gedurende bovengenoemde termijn van zes weken kan tegen het vaststellingsbesluit van het college van burgemeester en wethouders beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag door:

• Een belanghebbende die tijdig een zienswijze kenbaar heeft gemaakt bij het college van burgemeester en wethouders;

• Een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zich tijdig tot het college van burgemeester en wethouders te wenden.

 

Tevens kan degene die beroep heeft ingesteld een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Het besluit van het college van burgemeester en wethouders treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

 

Bunschoten, 13 januari 2016

 

Naar boven