Ontwerpbesluit ‘Vaststellingbebouwde kom Boswet’

Logo Breda

Burgemeester en wethouders van Breda maken bekend dat het ontwerpbesluit tot vaststelling bebouwde kom Boswet alsmede een kaart met daarop de nieuwe begrenzing ter inzage ligt. De voorgestelde nieuwe begrenzing omvat naast het stedelijk gebied nu ook het buitengebied met uitzondering van de grotere boscomplexen. Hierop is inspraak mogelijk.

Ter inzage

U kunt het ontwerpbesluit ‘Vaststelling bebouwde kom Boswet' raadplegen op de gemeentelijke website: www.breda.nl/bomen.

Het ontwerpbesluit ligt ter inzage van 10 maart tot en met 20 april 2016 bij de Infobalie in het Stadskantoor, Claudius Prinsenlaan 10 te Breda.

Inspraak

Van 10 maart tot en met 20 april 2016 kunt u schriftelijk uw reactie op het ontwerpbesluit 'Vaststelling bebouwde kom Boswet' indienen. Voor het indienen van een digitale inspraakreactie kunt u gebruik maken van een reactieformulier via www.breda.nl/bomen. Ook kunt u uw reactie schriftelijk sturen naar burgemeester en wethouders van Breda, postbus 90156, 4800 RH te Breda.

Naar aanleiding van de ingekomen inspraakreacties kan het ontwerpbesluit worden aangepast voordat de bebouwde kom Boswet definitief wordt vastgesteld.

Informatie

Heeft u vragen? Neem contact op met de gemeente via www.breda.nl/contact

Naar boven