Ontwerpbestemmingsplan ‘Eext, invulling bedrijfsperceel ten zuiden van Kampstraat 18 t/m 24a”

Logo Aa en Hunze

Burgemeester en wethouders van Aa en Hunze maken bekend dat het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Eext, invulling bedrijfsperceel ten zuiden van Kampstraat 18 t/m 24a’ ter inzage ligt ter voldoening aan artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening.

Het bestemmingsplan gaat voorzien in de realisatie van een nieuwe bedrijfswoning met berging en kapschuur (bedrijfsloods) op het zuidelijke deel van het perceel kadastraal bekend Anloo, sectie W, nrs. 1329 en 1330 en plaatselijk bekend als bedrijfsopslaglocatie, gelegen ten zuiden van de percelen Kampstraat 18 t/m 24a te Eext.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met bijbehorend ontwerpraadsbesluit gedurende zes weken ter inzage met ingang van 10 maart 2016 tijdens openingstijden bij de centrale publieksbalie in het gemeentehuis van Aa en Hunze aan de Spiekersteeg 1 te Gieten. Daarnaast is het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorend ontwerpraadsbesluit gedurende deze periode ook digitaal te raadplegen op www.aaenhunze.nl (onder ‘Wonen & bouwen)’ / ‘Bestemmingsplannen’ / ‘In procedure’ / ‘Ontwerp’) en via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende bovenstaande termijn van zes weken kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Aa en Hunze, Postbus 93, 9460 AB Gieten. Degenen die mondeling hun zienswijze willen geven kunnen dat doen na het maken van een afspraak. Dat kunt u doen via telefoonnummer (0592) 26 77 18 of bij geen gehoor (0592) 26 78 14.

Op deze procedure is de coördinatieregeling zoals bedoeld in artikel 3.30 van de Wet ruimtelijke ordening van toepassing. Dit betekent dat voor alle besluiten die genomen moeten word en ten behoeve van de nieuw op te richten bouwwerken op dit perceel (bestemmingsplan en omgevingsvergunning) gelijktijdig dezelfde procedure wordt doorlopen.

Ontwerpbeschikking uitgebreide voorbereidingsprocedure Wabo

Burgemeester en wethouders van de gemeente Aa en Hunze maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) voornemens zijn vergunning te verlenen voor:

•het bouwen van een bouwwerk (artikel 2.1 lid 1 onder a Wabo)

Ten behoeve van de nieuwbouw van een bedrijfswoning met berging en kapschuur (bedrijfsloods).

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen gedurende zes weken ter inzage met ingang van 10 maart 2016 tijdens openingstijden bij de centrale publieksbalie in het gemeentehuis van Aa en Hunze aan de Spiekersteeg 1 te Gieten.

Gedurende bovenstaande termijn van zes weken kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze over deze ontwerpbeschikking naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Aa en Hunze, Postbus 93, 9460 AB Gieten. Degenen die mondeling hun zienswijze willen geven kunnen dat doen na het maken van een afspraak. Dat kunt u doen via telefoonnummer (0592) 26 78 94 of bij geen gehoor (0592) 26 77 18.

Op deze procedure is de coördinatieregeling zoals bedoeld in artikel 3.30 van de Wet ruimtelijke ordening van toepassing. Dit betekent dat voor alle besluiten die genomen moeten worden ten behoeve van de nieuw op te richten bouwwerken op dit perceel (bestemmingsplan en omgevingsvergunning) gelijktijdig dezelfde procedure wordt doorlopen.

Naar boven