Ontwerp-omgevingsvergunning oprichten gezondheidscentrum met appartementen en rijwoningen aan Vendelier 14-46 – Dorpshart Renswoude

Logo Renswoude

Burgemeester en wethouders maken bekend het voornemen te hebben om een omgevingsvergunning te verlenen voor het oprichten van een gezondheidscentrum met 10 bovengelegen appartementen en 6 rijwoningen op de toekomstige adressen Vendelier 14 t/m 46, in het Dorpshart van Renswoude. De gemeenteraad heeft op 1 maart 2016 besloten om een ontwerp-verklaring van geen bedenkingen af te geven.

Beide ontwerpbesluiten met bijbehorende stukken liggen vanaf 8 maart 2016 gedurende zes weken ter inzage liggen op de afdeling Omgevingsbeheer van het gemeentehuis te Renswoude (op werkdagen tussen 9 en 12u en op afspraak buiten openingstijden). Tot 19 april 2016 wordt een ieder in de gelegenheid gesteld om zijn/ haar zienswijze tegen de ontwerpbesluiten kenbaar te maken. Een schriftelijke zienswijze kan worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Renswoude (Postbus 8, 3927 ZL Renswoude). Een mondelinge zienswijze kan worden ingediend door een afspraak te maken met mevrouw E. Zech.

Voor meer informatie:

E.Zech (tel: 0318 – 57 81 62/ e.zech@renswoude.nl)

Naar boven