Ontwerp bestemmingsplan “Nijnsel, uitbreiding bedrijventerrein”

Logo Sint-Oedenrode

Burgemeester en wethouders van de gemeente Sint-Oedenrode maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat vanaf donderdag 3 maart 2016 gedurende zes weken het ontwerpbestemmingsplan “Nijnsel, uitbreiding bedrijventerrein” (NL.IMRO.0846.BP2015NIJ02UBBTNIJ-ow01) voor eenieder ter inzage ligt.

Informatie over het bestemmingsplan

Aan de noordzijde van de kern Nijnsel, aan de rand van het bedrijventerrein Nijnsel, ligt aan de Eimbert een korfbalveld. Dit korfbalveld wordt onttrokken aan de bestemming “sport” en er komt een bedrijfsbestemming op te liggen. Dit nieuwe bestemmingsplan maakt het mogelijk om bedrijvigheid toe te staan in de milieu categorieën 2 en 3. De oppervlakte van het plangebied bedraagt circa 4.185 m².

Inzage

Het ontwerp bestemmingsplan “Nijnsel, uitbreiding bedrijventerrein” is met ingang van donderdag 3 maart 2016 t/m woensdag 13 april 2016 in te zien op het publieksplein van het gemeentehuis aan de Burgemeester Wernerplein 1 te Sint-Oedenrode. Het gemeentehuis is op werkdagen geopend tussen 9.00 en 12.30 uur. Tevens is het ontwerp bestemmingsplan raadpleegbaar op de landelijke voorziening, www.ruimtelijkeplannen.nl

Zienswijzen

Tijdens de periode van terinzagelegging is het voor iedereen mogelijk om schriftelijk een zienswijze in te dienen bij de gemeenteraad van Sint-Oedenrode, postbus 44, 5490 AA Sint-Oedenrode. Tevens is het mogelijk om na het maken van een afspraak een mondelinge zienswijze in te dienen. Hiervoor kunt u contact opnemen met mevrouw C. van Baar van het team ruimtelijke ordening, telefoonnummer: 0413 - 481 911.

Naar boven