Ontwerpbestemmingsplan Landrop 6 Hoogeloon

Logo Bladel

Burgemeester en wethouders van Bladel maken bekend dat, op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, van 3 maart tot en met 13 april 2016 het ontwerp ‘Bestemmingsplan Landrop 6 Hoogeloon’ ter inzage ligt. In dit ontwerpbestemmingsplan wordt de huidige bedrijfsvoering van Stoeterij Duyselshof b.v. juridisch planologisch vastgelegd. Belangrijkste onderdelen zijn:

  • -

    verandering van de bestemming Agrarisch naar Agrarisch-Paardenhouderij;

  • -

    vergroting van het bouwvlak van 1,5 naar 4.1 ha;

  • -

    4,2 ha voor voorzieningen die horen bij een locatie voor het opleidingen van toppaarden, zoals paddocks, renbaan, sleufsilo’s en dergelijke;

  • -

    een goede landschappelijke inpassing.

 

Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt ter inzage bij het Klant Contact Centrum (KCC) in het gemeentehuis te Bladel. U kunt daar terecht op maandag en woensdag van 09.00 tot 19.00 uur en op dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur. U kunt de stukken ook inzien via internet: www.bladel.nl/bestemmingsplannen of www.ruimtelijkeplannen.nl. Het ontwerpbestemmingsplan kent het identificatienummer: NL.IMRO.1728. BPG0018Landrop6-ONTW.

 

Iedereen kan tijdens de ter inzage legging schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Uw schriftelijke reactie moet u sturen naar de gemeenteraad van Bladel, Postbus 11, 5530 AA Bladel. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze of voor meer informatie over dit ontwerpbestemmingsplan kunt u contact opnemen met het KCC of met mevrouw M. de Bont van de afdeling Ontwikkeling (tel. 0497–361636).

 

Bladel, 2 maart 2016

 

  •  

  •  

  •  

Naar boven