Ontheffing Wet geluidhinder voor bestemmingsplan Heuvel 14 te Hoogeloon

Logo Bladel

Burgemeester en wethouders van Bladel maken bekend dat, ingevolge artikel 110c lid 1 van de Wet geluidhinder, zij een hogere waarde hebben vastgesteld in verband met het bestemmingsplan “Heuvel 14 Hoogeloon”. Het bestemmingsplan voorziet in de bouw van 1 woning aan de Heuvel te Hoogeloon.

 

Er wordt ook ontheffing verleend voor een hogere geluidsbelasting, als bedoeld in artikel 83 van de Wet geluidhinder voor 1 woning. Het totale project voorziet in de bouw van 1 woning aan de Heuvel te Hoogeloon.

Uit een akoestisch onderzoek is gebleken dat 1 woning blootgesteld gaat worden aan een hogere geluidsbelasting dan de voorkeurswaarde (48 dB), als bedoeld in de Wet geluidhinder. Dit wordt veroorzaakt door het verkeer op de Heuvel.

 

Het besluit en bijbehorende stukken liggen van 3 maart tot en met 13 april 2016 ter inzage bij Klant Contact Center (KCC) in het gemeentehuis te Bladel. Het gemeentehuis is geopend op maandag en woensdag van 09.00 tot 19.00 uur en op dinsdag, donderdag en vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur.

 

Tot 14 april 2016 staat beroep open voor iedereen die tegen het voornemen zienswijzen heeft ingebracht en belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht.

 

De beschikking wordt na afloop van de beroepstermijn van kracht, tenzij gedurende die termijn beroep is ingesteld en een verzoek om een voorlopige voorziening is gedaan. De beschikking wordt niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist. Het beroepschrift moet in tweevoud worden gezonden aan de Raad van State, Afdeling bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. Het verzoek tot een voorlopige voorziening moet worden gericht aan de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

 

Bladel, 2 maart 2016

  •  

  •  

Naar boven