Vaststelling bestemmingsplan Begraafplaats Kolfschoten 18

Logo Scherpenzeel

Burgemeester en wethouders van Scherpenzeel maken bekend, dat de gemeenteraad op 18 februari 2016 het bestemmingsplan Begraafplaats Kolfschoten 18 (NL.IMRO.0279.BP2015BplKfschtn18-vg01) heeft vastgesteld.

 

Wat beoogt dit plan

Het plan voorziet in de herziening van het bestemmingsplan “Buitengebied 2013” voor de realisatie van een particuliere begraafplaats van 20 m² nabij het perceel Kolfschoten 18.

 

U kunt het plan inzien

Het plan ligt met ingang van 2 maart 2016 gedurende 6 weken ter inzage in het gemeentehuis aan de Stationsweg 389a in Scherpenzeel. Op werkdagen van 09.00 tot 12.30 uur en op afspraak 's middags (maandag tot en met donderdag) en op de gemeentelijke website. Het plan is ook te raadplegen via http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0279.BP2015BplKfschtn18-vg01.

 

Beroep

Het is mogelijk om tot en met 12 april 2016 schriftelijk bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, beroep in te stellen. Het instellen van beroep is mogelijk door belanghebbenden die tijdig hun zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar hebben gemaakt, alsmede belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij daartoe redelijkerwijs niet in staat zijn geweest, dan wel belanghebbenden die zich niet kunnen verenigen met de (eventueel) aangebrachte wijzigingen.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Wanneer binnen de beroepstermijn een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven