Bekendmaking bestemmingsplan Hondsbroeksche Pleij en Uiterwaarden 2015

Logo Westervoort

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8. van de Wet ruimtelijke ordening, het Besluit ruimtelijke ordening en afdeling 3.4. van de Algemene wet bestuursrecht het volgende bekend.

In zijn vergadering van 28 september 2015 heeft de gemeenteraad het bestemmingsplan ‘Hondsbroeksche Pleij en Uiterwaarden 2015’ gewijzigd vastgesteld.

 

Dit bestemmingsplan (voor het gemeentelijke buitengebied) omvat het gebied dat begrensd wordt door:

-de Rijndijk - de gemeentegrens met Duiven - de Rivieren de Nederrijn en IJssel (tot voorbij de rijksweg A 12) - de gemeentegrens met Zevenaar en Duiven - de IJsseldijk tot aan de kruising met de Veerdam/Rijndijk.

 

Dit bestemmingsplan vervangt twee bestemmingsplannen die dateren uit 2005:

  • ‘Rivierverruiming Hondsbroeksche Pleij en uiterwaarden’ en

  • ‘IJsselwaard’

 

Tegen het plan en het vaststellingsbesluit is geen beroep bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State ingediend. Deze zijn daarmee onherroepelijk geworden.

Het bestemmingsplan en het raadsbesluit liggen voortdurend voor een ieder ter inzage. U kunt daarvoor een afspraak maken via www.westervoort.nl of telefonisch: (026) 317 99 11. U kunt de stukken ook digitaal raadplegen via http://0293.roview.net/ of www.ruimtelijkeplannen.nl met het planidentificatienummer NL.IMRO.0293.BPHPLU2014001-0003.

 

Naar boven