Rectificatie Ontwerpbestemmingsplan ‘Haarlemmerstraatweg’

Logo Oegstgeest

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Haarlemmerstraatweg’, overeenkomstig artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro), met ingang van donderdag 25 februari 2016 ter inzage ligt voor de duur van 6 weken.

 

Dit ontwerpbestemmingsplan is de actualisatie van het bestemmingsplan ‘bedrijvengebied MEOB’. Het ontwerpbestemmingsplan heeft een conserverend karakter waarbij de bestaande bestemmingen worden voortgezet. De aanwezige bestemming ‘uit te werken gebied voor bedrijfsdoeleinden’ is omgezet naar een globaal eindplan met een directe bouwtitel onder dezelfde randvoorwaarden als in het huidige bestemmingsplan.

 

Het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 25 februari 2016 tot en met woensdag 6 april 2016, op werkdagen van 9.00 tot 16.00 uur, ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis, Rhijngeesterstraatweg 13 te Oegstgeest. Tevens is het ontwerp-wijzigingsplan met bijbehorende stukken digitaal beschikbaar op de website van de gemeente Oegstgeest; www.oegstgeest.nl/terinzage en op www.ruimtelijkeplannen.nl. Nadere informatie is verkrijgbaar bij Team Ruimte, telefoonnummer 14071.

 

Gedurende de ter inzagetermijn kan een ieder zijn zienswijze omtrent het ontwerp schriftelijk of mondeling kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze kan worden gericht aan de het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Oegstgeest, postbus 1270, 2340 BG Oegstgeest

Naar boven