Ontwerp bestemmingsplan Ontwerp bestemmingsplan Woonvelden Deinum-Oost (Gebiedsontwikkeling Fase 2)

Logo Menameradiel

Burgemeester en wethouders van de gemeente Menameradiel maken bekend dat met ingang van 18 januari 2016 gedurende zes weken ter inzage ligt het ontwerp bestemmingsplan Woonvelden Deinum-Oost (Gebiedsontwikkeling Fase 2). U kunt het plan bekijken via de gemeentelijke website www.menameradiel.nl. Onder het kopje op ‘bestemmingsplannen’ en vervolgens op ‘bestemmingsplannen in procedure’ vindt u een rechtstreekse link naar de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl .

U kunt het plan tijdens openingstijden ook inzien bij de centrale balie van het gemeentekantoor, Dyksterbuorren 16 in Menaam.

Omschrijving plan

In dit bestemmingsplan wordt de ontwikkeling van drie zogenaamde “woonvelden” (plukjes woningbouw, in totaal maximaal 50 woningen) aan de noordoostzijde van Deinum planologisch mogelijk gemaakt. Het plan is een specifieke invulling van de woningbouw in het bestemmingsplan Gebiedsontwikkeling Deinum-oost, zoals dat op 15 april 2015 door de raad van Menameradiel is vastgesteld.

Het plan bestaat uit een plantoelichting, bijlagen, regels en een verbeelding.

Rechtsbescherming

Voordat het plan wordt vastgesteld is iedereen in de gelegenheid om schriftelijk zijn of haar zienswijze naar voren te brengen. Reacties kunnen binnen de termijn van zes weken schriftelijk of per e-mail kenbaar worden gemaakt aan de gemeenteraad, postbus 3, 9036 ZW Menaam of gemeente@menameradiel.nl. U kunt ook mondeling een zienswijze indienen. Hiervoor kunt u tijdens kantooruren een afspraak maken met G.J. Rouwenhorst van de afdeling Romte via telefoon (0518) 45 29 00.

Naar boven