Beschikking omgevingsvergunning realiseren vier (grondgebonden) starterswoningen met bergingen

Logo Krimpenerwaard

Burgemeester en wethouders van gemeente Krimpenerwaard verlenen met toepassing van artikel 2.12 lid 1, onder a, onder 3º Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) de omgevingsvergunning voor het realiseren van vier (grondgebonden) starterswoningen met bergingen. Het gaat over de locatie kadastraal bekend gemeente Bergambacht, sectie A, nummers 7216 en 9140 (gelegen achter Hoofdstraat 95 en 99 te Bergambacht).

 

De omgevingsvergunning en bijbehorende stukken liggen voor eenieder ter inzage vanaf woensdag 2 maart 2016 voor een periode van zes weken (tot en met 12 april 2016) in de hoofdvestiging in Stolwijk (Dorpsplein 8). Indien u de stukken wilt inzien, kunt u daarvoor een afspraak maken met mevrouw N.M. Amelink van afdeling Vergunning, toezicht en handhaving (via telefoonnummer 14 0182). U kunt de omgevingsvergunning ook inzien via www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kan een belanghebbende binnen zes weken, te rekenen vanaf de dag na terinzagelegging van het besluit, daartegen gemotiveerd beroep instellen bij de administratieve rechter van de rechtbank Den Haag, sector bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH DEN HAAG. U kunt ook digitaal beroep instellen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

 

Het indienen van een beroepschrift betekent niet dat de werking van het besluit wordt uitgesteld. Indien gelet op uw belangen onverwijlde spoed is vereist bestaat de mogelijkheid om na indiening van een bezwaarschrift een voorlopige voorziening aan te vragen bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank Den Haag, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag. Bij het verzoek dient een afschrift van het beroepschrift te worden overgelegd.

 

Stolwijk, 1 maart 2016

Burgemeester en wethouders van Krimpenerwaard

 

Naar boven