Kennisgeving ontwerpbesluit omgevingsvergunning realiseren paardenbak perceel Langereis 25 Hoogwoud

Logo Opmeer

Burgemeester en wethouders van Opmeer maken bekend dat zij voornemens zijn een omgevingsvergunning te verlenen voor het realiseren van een paardenbak op het perceel Langereis 25 te Hoogwoud. Voor het plan zijn de activiteiten ‘Bouwen’ en ‘Planologische afwijking op grond van artikel 2.12, eerste lid, onder a, sub 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht’ van toepassing. Het plan is in strijd met het geldende bestemmingsplan ‘Landelijk gebied Opmeer 2014’.

Ter inzage

Het ontwerpbesluit met de daarbij behorende stukken liggen met ingang van 25 februari 2016 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage bij de afdeling Algemene Zaken en Ruimtelijke Ordening, Klaproos 1 te Opmeer. Deze bekendmaking, het ontwerpbesluit met de daarbij behorende stukken zijn ook in te zien via de website www.opmeer.nl.

Zienswijze

Een ieder kan binnen de bovengenoemde termijn bij voorkeur schriftelijk een gemotiveerde zienswijze met betrekking tot het ontwerpbesluit indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Opmeer, Postbus 199, 1715 ZK te Spanbroek. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de afdeling Algemene Zaken en Ruimtelijke Ordening (telefoon 0226 – 363 321).

Naar boven