Logo Culemborg
Ontwerpwijzigingsplan en Ontwerpbesluit hogere grenswaarden Parijsch Zuid, Rietveldseweg, Culemborg

Burgemeester en wethouders van de gemeente Culemborg maken, op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening en op grond van de Wet Geluidhinder, bekend dat het ontwerpwijzigingsplan en het ontwerpbesluit hogere grenswaarden 'Parijsch Zuid', Rietveldseweg perceel tussen huisnummers 14 en 14a ter inzage liggen.

Inhoud ontwerpwijzigingsplan

Het ontwerpwijzigingsplan maakt de bouw van één vrijstaande woning mogelijk. In het bestemmingsplan 'Parijsch Zuid' is hiertoe een wijzigingsbevoegdheid opgenomen.

Ontwerpbesluit hogere grenswaarden Wet Geluidhinder

De geluidsbelasting op de gevel van de te bouwen woning ligt boven de voorkeurswaarde van 48 dB, maar onder de maximaal toelaatbare waarde van 63 dB, namelijk 56 dB. Om de bouw van de woning mogelijk te maken, is een ontheffing op grond van de Wet Geluidhinder vereist.

Ter inzage legging

Het ontwerpwijzigingsplan, het ontwerpbesluit hogere grenswaarden en de bijbehorende stukken liggen vanaf donderdag, 9 april tot en met woensdag, 20 mei 2015, gedurende 6 weken ter inzage tijdens openingstijden op het Stadskantoor, Ridderstraat 250 te Culemborg.

Het ontwerpwijzigingsplan is ook digitaal te raadplegen op www.culemborg.nl, onder 'wonen en leven', 'bestemmingsplannen' en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het planidentificatienummer is: NL.IMRO.0216.BPW1WONPARIJSCHZ-ON01.

Zienswijze indienen

Binnen de termijn van terinzagelegging is een ieder bevoegd zienswijzen schriftelijk of mondeling (tijdens kantooruren) kenbaar te maken aan het college van burgemeester en wethouders van Culemborg, Postbus 136, 4100 AC Culemborg. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen of nadere informatie kunt u telefonisch een afspraak maken met onze medewerkers van de afdeling Stadsontwikkeling, bereikbaar onder nummer 0345 – 477700.

Culemborg, 8 april 2015

Burgemeester en wethouders van Culemborg

Naar boven