Gemeente De Bilt – Terinzagelegging vastgestelde beheersverordening De Bilt 2
Logo De Bilt
Het college van burgemeester en wethouders van gemeente De Bilt maakt, op grond van artikel 3.38 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) en artikel 149 van de Gemeentewet bekend, dat de gemeenteraad op 26 maart 2015 de beheersverordening heeft vastgesteld:
 
  • Beheersverordening De Bilt 2
Plangebied
Het plangebied betreft de bestemmingsplannen Hollandsche Rading 2004, Brandenburg 2004, Dorpsstraat e.o. 2005, Bilthoven Oost 2005 en Bedrijvenpark Larenstein.
Aanleiding
Aanleiding voor het opstellen van de beheersverordening is het actueel houden van bestaande ruimtelijke plannen binnen de Gemeente De Bilt.
Reikwijdte beheersverordening
De beheersverordening legt de bestaande situatie planologisch vast, inclusief de gebruiks- en bouwmo­gelijkheden uit het vigerende bestemmingsplan. Een beheersverordening wordt gelijk gesteld met een bestemmingsplan. Alleen in een beheersverordening kunnen en worden geen nieuwe ontwikkelingen mogelijk gemaakt.
Terinzagelegging
Het besluit tot vaststelling van de beheersverordening met de daarbij behorende stukken ligt gedurende zes weken ter inzage. Van donderdag 9 april 2015 tot en met woensdag 20 mei 2015.
 
U kunt de stukken online inzien op de landelijke website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planiden­tificatienummer (planid) is: NL.IMRO.0310.0000BV15001-VG01
 
De stukken liggen ook ter inzage in het gemeentehuis aan de Soestdijkseweg Zuid 173 te Bilthoven. U hoeft geen afspraak te maken om de stukken in te zien. Dit is wel nodig als u vragen wilt stellen over de stukken.
Beroep
Het is niet mogelijk om bezwaar dan wel beroep in te stellen tegen het besluit tot vaststelling van de beheersverordening. De beheersverordening treedt op 9 april 2015 in werking.
Meer informatie
Voor specifieke vragen en opmerkingen over de vastgestelde beheersverordening kunt u contact opnemen met het vergunningenloket van de afdeling Publiekszaken van de gemeente De Bilt via telefoon­nummer (030) 228 94 11.
Naar boven