OntwerpbestemmingsplannenReconstructie N34 (provinciegrens-aansluiting N377)
Logo Coevorden
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Coevorden maakt bekend dat de ontwerpbestemmingsplannen ‘Reconstructie N34 (provinciegrens-aansluiting N377)’ gedurende een termijn van zes weken ter inzage liggen.
Het plan
Het bestemmingsplan omvat de juridisch planologisch mogelijkheid voor de reconstructie van de N34 nabij de buurtschap Klooster, waarin de realisatie van een ongelijkvloerse kruising mogelijk wordt gemaakt.
Wanneer en waar kunt u de plannen i nzien?
De stukken kunnen worden ingezien van dinsdag 14 april 2015 tot en met maandag 25 mei 2015 tijdens de openingsuren van het Klantcontactcentrum in het Hof van Coevorden, Kasteel 1 in Coevorden. Na telefonische afspraak is inzage in de stukken buiten openingstijden mogelijk. Desgewenst kan een mondelinge toelichting op de stukken worden gegeven.
U kunt het ontwerpbestemmingsplan ook digitaal inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het plan IDN-nummer is: NL.IMRO.0109.100BP00020-0002.
Zienswijzen
Een ieder kan tijdens de periode van terinzagelegging zijn/haar zienswijze mondeling en/of schriftelijk indienen. Schriftelijke zienswijzen tegen het ontwerpbestemmingsplan moet worden gericht aan de gemeenteraad van Coevorden, Postbus 2, 7740 AA Coevorden.
Voor mondelinge reacties kan telefonisch contact opgenomen worden met de afdeling Beleid en Strategie, team Ruimte (mevrouw P. Verwaal of de heer H.J.R. Ellen), telefoonnummer 14 0524, voor het maken van een afspraak.
 
Coevorden, 13 april 2015
Het college van B&W voornoemd,
B.J. Bouwmeester,
burgemeester
 
Mr. M.N.J. Broers
secretaris
Naar boven