Ontwerpwijzigingsplan ‘Tiendweg 5b Noordeloos’
Logo Giessenlanden
 
1.
Burgemeester en wethouders van Giessenlanden maken bekend dat het ontwerp van het wijzigingsplan ‘Tiendweg 5b Noordeloos’ digitaal ter inzage ligt. Het wijzigingsplan als bedoeld in artikel 3.6 Wro betreft het vergroten van het bouwblok op de locatie aan de Tiendweg 5b te Noordeloos en heeft idnummer NL.IMRO.0689.WP8017-ont1.
 
Het ontwerpwijzigingsplan bestaat uit een verbeelding en planregels en gaat vergezeld van een toelichting.
 
Zienswijzen
2.
Conform de Wet ruimtelijke ordening ligt het ontwerp van het wijzigingsplan vanaf vrijdag 3 april 2015 gedurende zes weken digitaal ter inzage (t/m donderdag 7 mei 2015). U kunt de stukken digitaal inzien bij de balie van het gemeentehuis. Ook kunt u de stukken raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze site selecteert u het tabblad ‘Bestemmingsplannen’, waarna u de mogelijkheid heeft om het bestemmingsplan op te roepen op het scherm.
 
1.
Gedurende bovengenoemde ter termijn van 6 weken kunnen belanghebbenden bij het college zowel mondeling als schriftelijk een zienswijze naar voren brengen over dit plan. De schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het College van de gemeente Giessenlanden, Postbus 1, 4223 ZG Hoornaar. Voor het naar voren brengen van een mondelinge inspraakreactie moet een afspraak worden gemaakt. U kunt hiervoor op werkdagen contact opnemen met de heer J. Joosen, telefoonnummer 0183 583843.
 
Naar boven