Logo Eijsden-Margraten
Ontwerp Wijzigingsplan Bedrijventerrein Aan de Fremme, eerste wijziging, Eijsden-Margraten

Burgemeester en wethouders van Eijsden-Margraten maken, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening juncto artikel 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat met ingang van donderdag 26 maart 2015 tot en met 6 mei 2015 het ontwerp Wijzigingsplan ‘Bedrijventerrein Aan de Fremme, eerste wijziging’ (planidenficatienummer NL.IMRO.1903.WPLBDT01002-ON01), voor een ieder ter inzage ligt in het gemeentehuis, locatie Amerikaplein 1 te Margraten.

Op 28 mei 2013 heeft de gemeenteraad het bestemmingsplan Bedrijventerrein Aan de Fremme- 2013 vastgesteld. In dit bestemmingsplan is het onderhavig perceel (aan de Korpendu te Margraten) bestemd als “Agrarisch met waarden”, waarbij de aanduiding ‘wro-zone-wijzigingsgebied’ is opgenomen. Ter plaatse van deze aanduiding is het mogelijk om de agrarische bestemming te wijzigen naar de bestemmingen ‘Bedrijventerrein en Groen’.

Voorliggend wijzigingsplan heeft tot doel om het bedrijventerrein Aan de Fremme aan de noordzijde uit te breiden.

Het plangebied omvat het perceel, plaatselijk bekend als Korpendu te Margraten, kadastraal bekend als gemeente Margraten, Sectie H, nummer 76.

Voor inzage in het wijzigingsplan kunt u contact opnemen met het KlantContactCentrum, telefoonnummer 043-4588488. Het ontwerp Wijzigingsplan is tevens te raadplegen op onze website www.eijsden-margraten.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder zijn of haar zienswijzen op dit ontwerp Wijzigingsplan (bij voorkeur) schriftelijk of mondeling kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 10, 6269 ZG Margraten.

Indien u een mondeling zienswijze naar voren wilt brengen, kunt u contact opnemen met mevr. S. Piek via het telefoonnummer 043-4588488.

Eijsden-Margraten, 25 maart 2015

Naar boven