Vaststelling bestemmingsplan Woonwagenlocatie Eerste Moordrechtse Tiendeweg
Logo Gouda
De gemeenteraad van Gouda heeft op 11 februari 2015 het bestemmingsplan Woonwagenlocatie EMT gewijzigd vastgesteld.
Voor de woonwagenlocatie is een project gestart om de situatie op de locatie te normaliseren. Om het project mogelijk te maken, wordt de geldende regeling op een aantal punten aangepast, verfijnd en nader ingevuld, zodat het normalisatieplan kan worden uitgevoerd en de nieuwe situatie juridisch beter wordt geborgd. Onderdeel van het plan is een nadere precisering van de regeling rond de molenbiotoop, in lijn met de eerder gemaakte afspraken hierover.
De woonwagenlocatie maakt onderdeel uit van bedrijventerrein Kromme Gouwe. Het plangebied is globaal gelegen tussen de Kromme Gouwe en het Gouwekanaal. De Eerste Moordrechtse Tiendeweg is bereikbaar via de Goudkade en eindigt bij de Mallemolen.
Het bestemmingsplan Woonwagenlocatie EMT met kenmerk NL.IMRO.0513.0802BpEMT-DF01 en de daarbij behorende stukken liggen van 19 maart 2015 tot en met 30 april 2015voor een ieder op de volgende wijzen ter inzage:
  • -
    digitaal via de website http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0513.0802BpEMT-DF01
  • -
    Digitaal via de website www.gouda.nl/ruimtelijkeplannen, onder 'ter inzage liggende plannen';
  • -
    op papier tijdens openingsuren in het Huis van de Stad, Burgemeester Jamesplein 1 te Gouda.
Beroep
Tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan kan vanaf 20 maart 2015 tot en met 30 april 2015 beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.
De mogelijkheid om beroep in te stellen bestaat voor belanghebbenden die tijdig hun zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht, of die bezwaar hebben tegen de aangebrachte wijzigingen of aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten, dat zij niet tijdig zienswijzen over het ontwerp bij de gemeenteraad kenbaar hebben gemaakt.
Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking voor het bestemmingsplan. Degene die beroep instelt kan daarom tegelijk een verzoek om een voorlopige voorziening vragen aan de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, op hetzelfde adres.
Het vaststellingsbesluit treedt een dag na afloop van de beroepstermijn in werking. Is op dat moment nog niet beslist over een verzoek tot een voorlopige voorziening, dan treedt het besluit niet eerder in werking dan op het verzoek om voorlopige voorziening is beslist.
Gouda, 18 maart 2015
Naar boven