Logo Gennep
Ontwerpbestemmingsplan ‘Herziening Hoogveld Woningen’, Gennep

Ontwerpbestemmingsplan

De gemeente Gennep heeft een ontwerpbestemmingsplan opgesteld voor de bestemming van een aantal burgerwoningen aan de Hoofdstraat en de Boxmeerseweg in Heijen. Daarnaast is het bouwvlak voor één van de bedrijven opnieuw ingetekend en is de buitenopslag van dat bedrijf anders geregeld. Aanleiding voor dit bestemmingsplan is een uitspraak van de Raad van State.

Inzage en zienswijzen

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Herziening Hoogveld Woningen’ met bijbehorende stukken ligt op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening met ingang van donderdag 19 maart 2015 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage. Het plan is te bekijken tijdens openingstijden bij de Poort van Gennep, Ellen Hoffmannplein 1 te Gennep. Voor inzage buiten openingstijden kan een afspraak gemaakt worden op telefoonnummer 0485-494141. Daarnaast is het bestemmingsplan raadpleegbaar en beschikbaar op de volgende wijzen:

De bronbestanden van het bestemmingsplan zijn digitaal beschikbaar op

http://ro-online.robeheer.nl/0907/

Gedurende de periode van terinzagelegging (tot en met woensdag 29 april 2015) kan eenieder een zienswijze indienen over het ontwerpbestemmingsplan. Een schriftelijke zienswijze moet worden gericht aan de gemeenteraad van Gennep, t.a.v. Burgemeester en Wethouders, Postbus 9003, 6590 HD Gennep, onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan Herziening Hoogveld Woningen’. Het is ook mogelijk om mondeling een zienswijze naar voren te brengen. Hiervoor kunt u een afspraak maken op telefoonnummer 0485-494141. Het is niet mogelijk om via elektronische weg (e-mail) een zienswijze in te dienen.

Naar boven