Logo Voorst
Ontwerpbesluit geen exploitatieplan vast te stellen bij het bestemmingsplan Brede school, De Fliert, Voorst

Burgemeester en wethouders van Voorst maken het volgende bekend:

Ontwerpbesluit geen exploitatieplan vast te stellen bij het bestemmingsplan Brede school, De Fliert

Met ingang van 19 maart 2015 ligt voor een periode van zes weken voor iedereen ter inzage het ontwerp van het besluit geen exploitatieplan vast te stellen behorende bij het bestemmingsplan Brede school, De Fliert. Dit ontwerp kunt u op werkdagen van 8.30 uur tot 12.15 uur inzien bij de balie VROM in het gemeentehuis van Voorst, H.W. Iordensweg 17 in Twello. Ook bestaat de mogelijkheid om op andere tijden dit stuk in te zien. Hiervoor kunt u een afspraak maken met de behandelend ambtenaar, de heer M. van Dee. Zijn telefoonnummer is (0571) 27 98 48. Het ontwerpbesluit is ook digitaal beschikbaar gesteld. Op de website www.voorst.nl onder Wonen, Bouwen en Ruimtelijke Ordening, Ruimtelijk plan raadplegen, Ruimtelijke plannen: ter inzage kunt u het stuk bekijken.

Het bestemmingsplan waarop dit besluit betrekking heeft is het bestemmingsplan Brede school, De Fliert. Dit bestemmingsplan ligt sinds 12 maart 2015 voor een periode van zes weken voor iedereen ter inzage.

Gedurende de bovengenoemde periode kan iedereen zienswijzen naar keuze schriftelijk of mondeling naar voren brengen. Uw schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad van Voorst. Per e-mail is dit mogelijk via raad@voorst.nl. Vermeld daarbij dat het gaat om het ontwerpbesluit geen exploitatieplan vast te stellen behorende bij het bestemmingsplan Brede school, De Fliert. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar.

Twello, 18 maart 2015

J.T.H.M. Penninx, burgemeester

E.J.M. van Leeuwen, secretaris

Naar boven