Logo Schinnen
Verlening omgevingsvergunning schietterrein met clubgebouw en bijbehorende voorzieningen Aan de Bek te Doenrade, Schinnen

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Schinnen maakt bekend dat zij heeft besloten om met toepassing van artikel 2.12 lid 1, onder a, onder 3° Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een omgevingsvergunning te verlenen voor de activiteiten bouwen en afwijken bestemmingsplan. Het plan voorziet in het realiseren van een schietterrein met clubgebouw en bijbehorende voorzieningen gelegen Aan de Bek te Doenrade (kadastraal bekend Oirsbeek, sectie D, nummer 43).

Bovenstaand besluit met de daarop betrekking hebbende stukken ligt met ingang van 12 maart 2015, gedurende een termijn van zes weken, voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis. Het gemeentehuis, gelegen aan de Scalahof 1 te Schinnen, is geopend op werkdagen van 09.00 tot 12.00 uur (met uitzondering van de woensdagmorgen) en woensdagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur. Tevens kan het besluit worden geraadpleegd op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Belanghebbenden die tijdig een zienswijze tegen de ontwerpbeschikking hebben ingediend en het niet eens zijn met de inhoud van dit besluit kunnen binnen zes weken na bekendmaking beroep instellen bij de Rechtbank Maastricht, Postbus 1988, 6201 BZ Maastricht door het indienen van een beroepschrift. Hiervoor moet u griffierecht betalen, waarover u bericht krijgt van de griffier. Het beroepschrift dient ondertekend te zijn en tenminste het volgende te bevatten:

  • a. de naam en het adres van de indiener;

  • b. de dagtekening;

  • c. een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht;

  • d. de gronden van het beroep.

Hebt u een beroepschrift ingediend en meent u dat de betrokken belangen zo zwaar wegen dat u de beslissing hierop niet kunt afwachten? De Algemene wet bestuursrecht geeft u dan de mogelijkheid om een voorlopige voorziening te vragen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Maastricht, Postbus 1988, 6201 BZ Maastricht. Hiervoor moet u griffierecht betalen, waarover u bericht krijgt van de griffier.

Naar boven