Logo Laren
Ontwerpbestemmingsplan Scouting Laren, Laren

Burgemeester en wethouders van Laren maken op grond van het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerp bestemmingsplan Scouting Laren, NL.IMRO.0417.BPScoutingLW-On01, ter inzage ligt.

Het betreft het perceel van de scouting in Laren aan de Veerweg en de omringende gronden. Het ontwerp bestemmingsplan is opgesteld naar aanleiding van de uitspraak van 7 mei 2014 van de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State inzake het bestemmingsplan Laren-West. De gronden krijgen de bestemming Maatschappelijk-scouting en Natuur.

Inzage

U kunt het ontwerp bestemmingsplan inzien tussen 10 maart en 20 april 2015 (een periode van 6 weken) in het kantoor van de BEL Combinatie, Zuidersingel 5 in Eemnes bij de balie Vergunningen. De balie is geopend op maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 12.30 uur. Op woensdag en vrijdag wordt alleen op afspraak gewerkt. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar 14 035. Het ontwerp bestemmingsplan kunt u ook bekijken op www.laren.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl

Zienswijze

Gedurende de termijn van terinzagelegging kunt u schriftelijk een zienswijze indienen bij: De gemeenteraad van Laren, t.a.v. mw. W. Verbeek, Postbus 71, 3755 ZH Eemnes, onder vermelding van "Zienswijze ontwerp bestemmingsplan Scouting Laren”.

Voor het mondeling indienen van een zienswijze kunt u op werkdagen telefonisch (via 14 035) een afspraak maken met mevrouw W. Verbeek. Dit kan tot 3 werkdagen vóór de afloop van de termijn van terinzagelegging.

Naar boven