Ontwerp-bestemmingsplan gebiedsontwikkeling Deinum-Oost: Extra terinzagelegging
Logo Menameradiel
Vanaf 29 december 2014 heeft gedurende zes weken ter inzage gelegen het ontwerp-bestemmingsplan Gebiedsontwikkeling Deinum-oost. Gebleken is dat bij digitale raadpleging van dit bestemmingsplan de bijlagen bij het plan niet zichtbaar waren vanwege een technische fout.
 
Om iedereen in de gelegenheid te stellen kennis te nemen van deze bijlagen wordt het volledige ontwerp-bestemmingsplan met de plantoelichting, de regels, de verbeelding en de bijlagen nogmaals ter inzage gelegd en wel voor een periode van twee weken. Het plan is niet gewijzigd; iedereen die al een zienswijze hebben ingediend hoeven dat dus niet nogmaals te doen.
 
De verschillende onderdelen van het plan vindt u hier:
 
 
In dit bestemmingsplan wordt de invulling van de nieuwe rand aan de oostzijde van Deinum mogelijk gemaakt. Het gaat hier onder meer om het gebied dat vrijkomt na het weghalen van de huidige N31. Het plangebied bevindt zich ten oosten van de bestaande bebouwing in Deinum en strekt zich uit van het kanaal aan de noordzijde tot de ijsbaan bij Boksum. De geplande nieuwe functies zijn onder meer een sportcomplex, een haventje met een watergang richting Boksum en nieuwe infrastructuur. De voorgenomen woningbouw maakt geen onderdeel uit van dit plan; daarvoor wordt in een later stadium een bestemmingsplan opgesteld.
 
Alvorens het plan vast te stellen wordt een ieder in de gelegenheid gesteld schriftelijk zijn of haar zienswijze naar voren te brengen. Reacties kunnen tot en met 16 maart 2015 schriftelijk of per e-mail kenbaar worden gemaakt aan de gemeenteraad, postbus 3, 9036 ZW Menaam of gemeente@menameradiel.nl. Tevens bestaat de mogelijkheid mondeling een zienswijze kenbaar te maken. Hiervoor kunt u tijdens kantooruren een afspraak maken met de heer G.J. Rouwenhorst van de afdeling Romte (tel. 0518-452900).
 
Naar boven