Ontwerp-projectafwijkingsbesluit omgevingsvergunning de Alde Mar 15a in Dronryp
Logo Menameradiel
Burgemeester en wethouders maken bekend dat met ingang van 2 maart 2015 gedurende zes weken ter inzage ligt het ontwerpprojectafwijkingsbesluit omgevingsvergunning voor de bouw van een 2e bedrijfsloods op het perceel plaatselijk bekend De Alde Mar 15a in Dronryp.
 
De stukken, waaronder de ontwerp-verklaring van geen bedenkingen zijn in te zien bij de centrale balie van het gemeentekantoor, en ook via de website www.menameradiel.nl (klik links op ‘bestemmingsplannen’ en vervolgens op ‘projectafwijkingsbesluiten’). Aan het plan kan op basis van artikel 2.12, sub a, onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) medewerking
worden verleend.
 
Het ontwerp-besluit met bijbehorende stukken wordt op grond van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) ter inzage gelegd. Voordat het definitieve besluit wordt genomen kan een ieder binnen de terinzagetermijn zienswijzen indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Menameradiel, postbus 3, 9036 ZW Menaam of via de mail: gemeente@menameradiel.nl. Behandelend ambtenaar is de heer G. Hoekstra.
gemeente@menameradiel.nl. Behandelend ambtenaar is de heer G. Hoekstra.
Naar boven