Logo Bloemendaal
Vaststelling reparatiebestemmingsplan Van Verschuer Brantslaan 2-4 Bennebroek, Bloemendaal

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de gemeenteraad van Bloemendaal op 19 februari 2015 het reparatiebestemmingsplan Van Verschuer Brantslaan 2-4 Bennebroek heeft vastgesteld.

De Raad van State heeft de ingestelde beroepen tegen het bestemmingsplan Van Verschuer Brantslaan 2-4 Bennebroek gegrond verklaard. Met het reparatiebestemmingsplan wordt aan de uitspraak van de Raad van State voldaan. Het wordt in het bestemmingsplan mogelijk gemaakt om twee woonwagens met een goot-/bouwhoogte van 4,5/7 m te plaatsen op het perceel Van Verschuer Brantslaan 2-4 te Bennebroek. In de Toelichting/ Staat van wijzigingen zijn deze onderdelen nader omschreven en onderbouwd.

Het vastgestelde reparatiebestemmingsplan, het raadsbesluit en de toelichting/ staat van wijzigingen liggen van 27 februari tot en met 9 april 2015 ter visie. Gedurende die periode zijn de stukken van maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 tot 12.30 uur in te zien bij de publieksbalie van het gemeentehuis, Brouwerskolkweg 2 te Overveen.

De stukken zijn tevens in te zien via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep instellen

Gedurende de bovengenoemde termijn kunnen indieners van beroepen tegen het bestemmingsplan Van Verschuer Brantslaan 2-4 Bennebroek die gegrond zijn verklaard, beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Ook andere belanghebbenden, die door de vaststelling van dit plan in hun belangen worden geschaad kunnen beroep instellen. Meer informatie over het instellen van beroep kunt u vinden op de internetsite van de Raad van State: www.raadvanstate.nl.

Het bestemmingsplan treedt in werking op de eerste dag na de hierboven genoemde beroepstermijn. Het instellen van beroep schorst de werking van het vaststellingsbesluit niet. Binnen deze beroepstermijn kan tevens een verzoek tot voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State worden ingediend. Wanneer er een voorlopige voorziening wordt toegekend, treedt (het betreffende onderdeel van) het bestemmingsplan niet in werking, voordat er op het beroep is beslist.

Naar boven