Vaststelling Uitwerkingsplan Holwert-Zuid, Parallelweg 20
Logo Coevorden
Burgemeester en wethouders maken ter uitvoering van het bepaalde in artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij op 10 februari 2015 het uitwerkingsplan Holwert-Zuid, Parallelweg 20 ongewijzigd hebben vastgesteld.
Het plan
Het uitwerkingsplan heeft betrekking op een wijziging van het gebruik van het gebouw Parallelweg 20 te Coevorden ten behoeve van de vestiging van een Smart Workcentre. Dit betreft een werk en ontmoetingscentrum voor ondernemers in een horeca-achtige setting.
Ter inzage
Het uitwerkingsplan en het besluit kan worden ingezien van 24 februari tot en met 6 april 2015 tijdens openingstijden van het Hof van Coevorden in het Klantcontactcentrum. Na telefonische afspraak met de afdeling Publieksservice, team Vergunningen (telefoonnummer 14-0524) is inzage in de stukken buiten de openingstijden mogelijk. Desgewenst kan op de afdeling een mondelinge toelichting op de stukken worden verkregen.
U kunt het uitwerkingsplan digitaal inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl en via de gemeentelijke website www.coevorden.nl/bekendmakingen.
Procedure
Binnen de periode van ter inzage legging kunnen degenen die een zienswijze hebben ingediend met betrekking tot het ontwerpuitwerkingsplan en belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs geen zienswijze kenbaar hebben kunnen maken met betrekking tot het ontwerpuitwerkingsplan en gemotiveerd beroepschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA
’s-Gravenhage.
Voor de behandeling van uw beroepschrift moet u griffierecht betalen. Voor meer informatie over het instellen van beroep en het betalen van griffierecht kunt u terecht op www.raadvanstate.nl
Het besluit tot vaststelling van het uitwerkingsplan treedt in werking na afloop van de beroepstermijn. Een eventueel beroep schorst de werking van het plan niet.
Daarvoor moet een afzonderlijk verzoek om een voorlopige voorziening worden gericht aan de Voorzitter van de Raad van State, Afdeling bestuursrechtspraak, op bovenstaand adres.
Naar boven