Logo Heeze-Leende
Ontwerpbestemmingsplan ‘Kapelstraat 29, Heeze’, Heeze-Leende

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Heeze-Leende maakt, ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “Kapelstraat 29, Heeze” met ingang van 26 februari 2015 tot en met 8 april 2015 ter inzage ligt in de hal van het gemeentehuis. Het ontwerpbestemmingsplan is tevens digitaal raadpleegbaar via de gemeentelijke website www.heeze-leende.nl.

Kapelstraat 29 is momenteel planologisch geregeld in het bestemmingsplan Kom Heeze. Het perceel heeft de bestemming Centrum. In het ontwerpbestemmingsplan wordt op de oude varkensstal op het perceel Kapelstraat 29 een bouwvlak en de functieaanduiding horeca 2 gelegd.

Hierdoor kan in dit gebouw een zelfstandig restaurant worden geëxploiteerd.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan iedereen schriftelijk of mondeling zienswijze indienen. Schriftelijke zienswijzen moeten gericht worden aan de gemeenteraad van Heeze-Leende, Postbus 10.000, 5590 GA te Heeze. De zienswijze dient de volgende informatie te bevatten: naam en adres van de indiener, datum, redenen van de zienswijze en het plan waarop de zienswijze betrekking heeft. Indien u gebruik wenst te maken van de mogelijkheid om uw zienswijze mondeling kenbaar te maken wordt u verzocht een dergelijk verzoek uiterlijk 14 dagen voor het einde van de ter inzage legging in te dienen. U kunt hiervoor telefonisch contact opnemen met mevrouw Y.J. Trienekens (040-2241494). U wordt dan uitgenodigd voor een gesprek waarbij u uw zienswijze kunt weergeven.

Naar boven