Logo Woerden
Ontwerpwijzigingsplan Utrechtsestraatweg 35 Harmelen, Woerden

Coördinatieregelen Utrechtsestraatweg 35 Harmelen: ontwerp wijzigingsplan ‘Buitengebied Harmelen 2001, wijzigingsplan Utrechtsestraatweg 35’ en ontwerp besluit omgevingsvergunning

Burgemeester en wethouders van Woerden maken conform het bepaalde in artikel 3.9a en artikel 3.32 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 26 februari 2015 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt:

  • 1. het ontwerpwijzigingsplan ‘Buitengebied Harmelen 2001, wijzigingsplan Utrechtsestraatweg 35’

  • 2. de hieraan gerelateerde ontwerpomgevingsvergunning voor het realiseren van een melkveestal.

Plangebied en doel

Het plangebied beslaat het perceel Utrechtsestraatweg 35 in Harmelen. Het plan maakt het mogelijk om een nieuwe melkveestal te realiseren. De vorm van het agrarische bouwvlak wordt aangepast, zodat de nieuwe melkveestal in het agrarische bouwvlak komt te liggen.

Coördinatie

Artikel 3.30 van de Wet ruimtelijke ordening en de Coördinatieverordening gemeente Woerden 2012 maken het mogelijk dat diverse procedure gezamenlijk worden doorlopen. De voorbereiding en bekendmaking van verschillende besluiten wordt tegelijk behandeld. Naast het wijzigingsplan wordt ook de aanvraag omgevingsvergunning gecoördineerd behandeld.

Inzien

Het ontwerpwijzigingsplan (bestaande uit een toelichting, regels en een verbeelding) en de ontwerpomgevingsvergunning liggen met de bijbehorende stukken van 26 februari tot en met 8 april 2015 ter inzage bij het omgevingsloket in het gemeentehuis, Blekerijlaan 14 in Woerden.

Het ontwerpwijzigingsplan is ook te raadplegen op de website van de gemeente Woerden (www.woerden.nl > documenten en publicaties > bestemmingsplannen > bestemmingsplannen in voorbereiding).

Zienswijze

Gedurende bovengenoemde termijn van terinzagelegging kunnen belanghebbenden schriftelijk of mondeling zijn zienswijze indienen bij het College van burgemeester en wethouders van Woerden, p.a. team ruimtelijke plannen, Postbus 45, 3440 AA Woerden. Onder vermelding van ‘Wijzigingsplan Utrechtsestraatweg 35” verzoeken wij in uw brief per onderdeel duidelijk te vermelden of uw zienswijze betrekking heeft op het ontwerpwijzigingsplan of op de ontwerpomgevingsvergunning. Voor het mondeling indienen van zienswijzen kunt u tijdens werkdagen telefonisch (op nummer 14 0348, informeren naar mevrouw Gabriel) een afspraak maken tot drie werkdagen vóór de afloop van de termijn van ter inzage legging. U kunt geen zienswijze indienen via e-mail.

Naar boven