Logo Zutphen
Ontwerpwijzigingsplan ‘Buitengebied-Oost 2007, Wijzigingsplan Oude Borculoseweg 3’, Zutphen

Burgemeester en wethouders van Zutphen maken bekend dat vanaf donderdag 26 februari 2015 tot en met 8 april 2015, het ontwerp van het wijzigingsplan ‘Buitengebied-Oost 2007, Wijzigingsplan Oude Borculoseweg 3” voor een ieder ter inzage ligt bij het loket in het stadhuis van de gemeente Zutphen, 's Gravenhof 2.

Het wijzigingsplan voorziet in het planologisch-juridisch kader voor het realiseren van een functieverandering. Het hoveniersbedrijf wordt beëindigd en in de plaats daarvan wordt één woning gerealiseerd. Ook vindt hierbij landschappelijke inpassing plaats.

Plangebied

Het plangebied betreft de locatie Oude Borculoseweg 3 te Warnsveld. De locatie ligt in het buitengebied van de gemeente Zutphen. Het perceel ligt circa 3,5 m ten oosten van de bebouwde kom van Warnsveld.

Zienswijzen

Een ieder kan op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening gedurende de termijn van terinzagelegging, schriftelijk of mondeling zijn zienswijze omtrent het bovengenoemde wijzigingsplan kenbaar maken. Uw schriftelijke zienswijzen dient u te richten aan: het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Zutphen, Postbus 41, 7200 AA Zutphen, onder vermelding van “zienswijzen ontwerp wijzigingsplan Oude Borculoseweg 3”. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de afdeling Klantcontact, telefoonnummer 14 0575.

Plan raadplegen

Het ontwerpwijzigingsplan “‘Buitengebied-Oost 2007, Wijzigingsplan Oude Borculoseweg 3” kunt u inzien bij het loket van het gemeentehuis. Tevens is het plan te raadplegen via de website van de gemeente Zutphen op www.zutphen.nl. Het ontwerp van het wijzigingsplan is gebaseerd op een bestemmingsplan waarvan het ontwerp voor 1 januari 2010 ter inzage is gelegd. Hierdoor mag en kan het ontwerp wijzigingsplan niet elektronisch beschikbaar worden gesteld.

Zutphen, 25 februari 2015.

Burgemeester en wethouders van Zutphen

Naar boven