Rectificatie Staatscourant nummer 4311: Gemeente Zederik Besluit wijzigingsplan Huibertweg 7, Hei- en Boeicop
Logo Zederik
In Staatscourant nummer 4311 van 13 februari 2015 is een verkeerde termijn gepubliceerd waarin stukken kunnen worden ingezien. De juiste termijn van de terinzagelegging is: gedurende 6 weken vanaf 20 februari 2015.
Hier onder staat de juiste tekst van de kennisgeving van de ter inzagelegging.
Besluit wijzigingsplan Huibertweg 7, Hei- en Boeicop
Het college van de gemeente Zederik maakt, op grond van artikel 3.9a Wro, bekend dat zij het wijzigingsplan Huibertweg 7 te Hei- en Boeicop ongewijzigd heeft vastgesteld. Op het perceel Huibertweg 7 te wordt het agrarisch bouwvlak vergroot ten behoeve van de uitbreiding van de agrarische bedrijfswoning.
Het wijzigingsplan ligt vanaf vrijdag 20 februari 2015 gedurende zes weken ter inzage bij de afdeling Publiekszaken in het gemeentehuis. Ook kunt u de documenten vinden op de website van de gemeente, www.zederik.nl/bestemmingsplannen of raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl.
Belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze hebben ingediend, kunnen vanaf 21 februari 2015 gedurende 6 weken schriftelijk beroep instellen op het plan.
Het beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA  Den Haag. Als beroep is ingesteld kan er een verzoek om voorlopige voorziening worden gevraagd bij de Voorzitter van deze Afdeling. Het besluit treedt niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Zonder een dergelijk verzoek treedt het besluit in werking met ingang van de dag nadat de beroepstermijn afloopt.
Meerkerk, 19 februari 2015
Naar boven