Logo Oud-Beijerland
Ontwerpbestemmingsplan Kloosring/ Beneden Oostdijk 62-64 ter inzage, Oud-Beijerland

Burgemeester en wethouders van Oud-Beijerland maken bekend dat op basis van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening het ontwerpbestemmingsplan ‘Kloosring/ Beneden Oostdijk 62-64’ (NL.IMRO.0584.BPWONEN2014026-ON01) met ingang van maandag 23 februari 2015 gedurende zes weken ter inzage wordt gelegd.

Plangebied

Het plangebied is gelegen aan de Beneden Oostdijk. Ten zuiden van het plangebied ligt de uitbreidingswijk Poortwijk. De Kloosring vormt de zuidelijke begrenzing van het plangebied. Aan de westzijde wordt het plangebied begrensd door het aan te leggen fietspad langs woningbouwontwikkeling Krakestee. Ten oosten van het plangebied ligt het Caravanbedrijf Van der Hoek.

Ontwikkeling

De aanleiding voor het opstellen van het voorliggende bestemmingsplan is de realisatie van drie vrijstaande woningen aan de zijde van de Kloosring en een uitbreiding van een bestaande bedrijfsloods op het betreffend perceel (nr. 62).

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan en alle bijbehorende stukken liggen met ingang van maandag 23 februari 2015 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis, W. van Vlietstraat 6 in Oud-Beijerland. De openingstijden zijn van maandag tot en met donderdag (behalve dinsdag) van 8.00 tot 17.00 uur en dinsdag van 8.00 tot 20.00 uur. Op vrijdag sluit het gemeentehuis om 13.00 uur.

De stukken zijn ook te raadplegen via www.oud-beijerland.nl (onder actueel → bekendmakingen → bestemmingsplannen en projectbesluiten) of via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder bij voorkeur schriftelijk, maar eventueel ook mondeling op afspraak, gemotiveerd zienswijzen naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan kunt u richten aan de gemeenteraad, Postbus 2003, 3260 AE Oud-Beijerland onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan Kloosring/Beneden Oostdijk 62-64’.

Informatie

Hebt u vragen of wilt u nadere informatie? Neemt u dan contact op met Marc Dorrepaal van afdeling Beleid & Ontwikkeling, telefoon (0186) 64 66 59 (ma, di, do).

Naar boven