Ontwerp-omgevingsvergunning Kaatsweg 3 te Roderesch

Logo Noordenveld

Burgemeester en wethouders van de gemeente Noordenveld maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn een omgevingsvergunning te verlenen voor:

  • -

    Bouwen:het bouwen van een woning met schuur;

  • -

    Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening: de woning wordt gebouwd buiten het voorgeschreven bouwvlak.

Vooroverleg en vvgb

Met de volgende partijen is vooroverleg gepleegd:

  • -

    provincie Drenthe;

  • -

    waterschap Noorderzijlvest.

De volgende partijen is om een VVGB gevraagd:

-Gemeenteraad Noordenveld;

Stukken ter inzage en mogelijkheid indienen zienswijzen

Het voornemen is schriftelijk aan de aanvrager bekendgemaakt op 21 december 2015. De aanvraag, de ontwerp-omgevingsvergunning, en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 31 december 2015 gedurende 6 weken tijdens openingsuren ter inzage in het gemeentehuis te Roden. Daarnaast kunt u de stukken inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.1699.2015PB013-ow01), de gemeentelijke website www.gemeentenoordenveld.nl en www.officiëlebekendmakingen.nl.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder zijn zienswijze omtrent het ontwerpbesluit mondeling of schriftelijk naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Noordenveld. Voor mondelinge zienswijzen kunt u voor een afspraak contact opnemen via telefoonnummer 14 050. Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke omgevingsvergunning kan worden ingesteld als u belanghebbende bent en ook een zienswijze naar voren hebt gebracht tegen het genoemde ontwerpbesluit.

Naar boven