Ontwerpverklaring van geen bedenkingen en ontwerp-omgevingsvergunning manege Reigersburgh, Plasweg 35b in Waddinxveen

Logo Waddinxveen

Burgemeester en wethouders van Waddinxveen hebben het voornemen voor de volgende aanvraag een omgevingsvergunning te verlenen voorbereid met de uitgebreide procedure als bedoeld in artikel 2.1 en 2.2 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht:

  • -

    de uitbreiding van een bestaand bedrijfsgebouw en van de bedrijfsactiviteiten ten behoeve van manege Reigersburgh, Plasweg 35b in Waddinxveen. De bestaande zuidwestelijk gelegen bedrijfsruimte wordt met circa 1301 m2 uitgebreid ten behoeve van een binnenrijhal met stapmolen, twee longeercirkels en opslagruimte.

De gemeenteraad van Waddinxveen heeft ten behoeve van de omgevingsvergunning op 16 december 2015 een ontwerp-verklaring van geen bedenkingen afgegeven.

Het plangebied is gelegen in het zuidwestelijke gedeelte van Waddinxveen. Voor de exacte ligging verwijzen wij u naar de stukken.

Raadplegen v an de ontwerpverklaring van geen bedenkingen en ontwerp-omgevingsvergunning

De ontwerp-verklaring van geen bedenkingen en de ontwerp-omgevingsvergunning met bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 31 december 2015 gedurende zes weken (tot en met 11 februari 2016) ter inzage bij de Publieksbalie op het gemeentehuis, Raadhuisplein 1. De openingstijden kunt u vinden op www.waddinxveen.nl. Het plan is ook te raadplegen via deze website.

Zienswijzen

U kunt uw schriftelijke zienswijzen over een ontwerpbesluit gedurende deze periode bij het college van B&W indienen, per adres Omgevingsdienst Midden-Holland, Postbus 45, 2800 AA Gouda. Voor mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen met de Omgevingsdienst Midden-Holland (telefoon 088 - 5450 000). Belanghebbenden die tijdig hun zienswijzen naar voren brengen over een ontwerpbesluit, kunnen later beroep instellen tegen een definitief besluit.

Naar boven