Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan‘Kerkstraat 11B’

Logo Soest

Burgemeester en wethouders van Soest maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.6 juncto artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat met ingang van donderdag 31 december 2015 gedurende zes weken voor een ieder het ontwerpbestemmingsplan ‘Kerkstraat 11B’ ter inzage ligt.

Het bestemmingsplan voorziet in een juridisch-planologische regeling die het mogelijk maakt een woning te realiseren in het bestaande pand Kerkstraat 11B .

Ontwerpbestemmingsplan ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Kerkstraat 11B’ en de daarbij behorende stukken liggen van donderdag 31 december 2015 tot en met woensdag 10 februari 2016 ter inzage bij: Idea, kunstencentrum, bibliotheek en theater, Willaertsstraat 49 te Soest.

Daarnaast ligt het bestemmingsplan ter inzage bij het Omgevingsloket van de afdeling Dienstverlening in het gemeentehuis. Het inzien van het bestemmingsplan bij het Omgevingsloket kan alleen op afspraak. Een afspraak kan gemaakt worden via www.soest.nl/afspraak of neem contact op met de gemeente via het telefoonnummer (035) 60 93 411.

Tegen betaling van leges kan bij het Omgevingsloket een afschrift worden verstrekt van de ter inzage gelegde stukken.

Digitaal raadplegen

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Kerkstraat 11B’ is digitaal in te zien op internet: www.ruimtelijkeplannen.nl en www.soest.nl/bestemmingsplannen.

Het planidentificatienummer van het ontwerpbestemmingsplan is: NL.IMRO.0342.BPSOE0026-0201.

Het digitale bestemmingsplan op www.ruimtelijkeplannen.nl is authentiek en rechtsgelding en prevaleert bij twijfel of verschil boven het analoge bestemmingsplan (zoals een pdf of een papieren versie).

Indienen zienswijzen

Tijdens de terinzagelegging van zes weken kan een ieder zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan ‘Kerkstraat 11B’ schriftelijk of mondeling naar voren brengen:

  • -

    schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan het college van B&W van Soest, Postbus 2000, 3760 CA Soest, onder vermelding van: zienswijze ontwerpbestemmingsplan ‘Kerkstraat 11B’,

  • -

    voor het indienen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt via telefoonnummer 035-6093466 met mevr. O. de Man,

  • -

    digitale zienswijzen kunt u uitsluitend indienen via www.soest.nl/zienswijze, onder vermelding van: zienswijze ontwerpbestemmingsplan ‘Kerkstraat 11B’.

Naar boven