Opheffen gehandicaptenparkeerplaats Wisseloord

Logo Amsterdam

ZK2003001336

HET DAGELIJKS BESTUUR

 

Gelet op:

artikel 2 lid 2 sub a en artikel 18, eerste lid, onder d, van de Wegenverkeerswet 1994.

het Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens 1990.

hoofdstuk 8 wegen I1 van bijlage 3 (het bevoegdheden register bestuurscommissie) van het besluit van de gemeenteraad van 22 september 2014.

hoofdstuk 8 wegen I1 van mandaatregister zuidoost, behorend bij besluit van algemeen bestuur van de bestuurscommissie zuidoost van 26 augustus 2014.

hoofdstuk 8 wegen I1 van algemeen ondermandaatsregister functionarissen bestuurscommissie zuidoost, 8 wegen I.1 van 10 februari 2015.

Overwegingen ten aanzien van het besluit

 

Ten behoeve van:

 

Naam

: Aanvrager

Wonende

: Wissseloord

Woonplaats

: AMSTERDAM ZUIDOOST

 

Is middels verkeersbesluit ZK2003001336 voor Wisseloord ter hoogte van 113, een gereserveerde gehandicaptenparkeerplaats voor het kenteken ZJ-SH-08 toegewezen.

 

Gegeven het feit dat de aanvrager op 18-03-2015 is overleden, kan deze gereserveerde gehandicaptenparkeerplaats worden opgeheven.

 

Overeenkomstig artikel 24 van het Besluit Administratieve Bepalingen inzake het Wegverkeer heeft overleg plaatsgevonden met de Nationale Politie Eenheid Amsterdam, afdeling Oost, waarbij deze heeft aangegeven in te kunnen stemmen met onder­staand besluit.

 

Betrokken weggedeelte is gelegen binnen de grenzen van het stadsdeel Zuidoost.

Overleg, publicatie en zienswijze

 

Dit verkeersbesluit wordt in overeenstemming met artikel 26 van het Besluit Administratieve Bepalingen inzake het Wegverkeer, gepubliceerd in:

 

- de Staatscourant

- Stadsdeelkantoor ter inzage

 

BESLUIT

 

Door het verwijderen van de paal, kenteken, witte kruis op  het wegdek en het verkeersbord conform model E6 van Bijlage I van het Reglement Verkeersre­gels en Ver­keerstekens 1990 en gelet op artikel 26 van het RVV 1990, wordt de ten behoeve van;

 

Aan

: Aanvrager

Overleden

: 18-03-2015

Wonende

: Wisseloord

Woonplaats

: AMSTERDAM ZUIDOOST

Aangewezen parkeergelegen­heid voor het motor- of gehandicaptenvoertuig met het kenteken ZJ-SH-08 ingetrokken.

Plaatsaanduiding: Wisseloord ter hoogte van de 113.

 

Amsterdam 22-12-2015

Dagelijks Bestuur

Namens deze,

Hans Vringer

Beheer

Mededelingen

Bezwaar- of beroepsclausule

Tegen dit besluit kan de belanghebbende op grond van artikel 7:1 van de Algemene wet bestuursrecht een gemotiveerd bezwaarschrift bij het dagelijks bestuur indienen binnen zes weken na ter inzage legging van dit besluit. Het bezwaarschrift dient te worden gericht aan het dagelijks bestuur van de bestuurscommissie Zuidoost, Postbus 12491, 1100 AL Amsterdam.

 

In de bezwaarschrift dient u tenminste te vermelden:

- Uw naam en adres;

- De dagtekening van het bezwaarschrift;

- Een omschrijving van het besluit waartegen uw bezwaarschrift zich richt;

- De redenen waarom u het bezwaarschrift tegen het besluit indient.

 

Tevens kan de belanghebbende, die een bezwaarschrift heeft ingediend, en die meent een spoedeisend belang te hebben, aan de voorzieningenrechter verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. Het verzoekschrift dient te worden gericht aan de rechtbank Amsterdam, Sector bestuursrecht Algemeen, Postbus 75850, 1070 AW Amsterdam. Voor het indienen van het verzoekschrift is griffiegeld verschuldigd.

 

Naar boven