ONTWERP BESTEMMINGSPLAN“Borsels Buiten, gedeelte ’s-Heerenhoeksedijk 16 en 18, 2016”

Logo Borsele

Burgemeester en wethouders van Borsele maken, in het kader van artikel 3.8, lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening, het volgende bekend. Vanaf 24 december 2015 t/m 3 februari 2016 ligt het ontwerp besluit samen met het ontwerp bestemmingsplan “Borsels Buiten, gedeelte ’s-Heerenhoeksdijk 16 en 18, 2016” voor iedereen ter inzage.

Inhoud bestemmingsplan

Het bestemmingsplan maakt de bouw van een nieuwe woning mogelijk aan de ’s-Heerenhoeksedijk in ’s-Heerenhoek (huisnummer wordt nr. 16). Daarnaast regelt het bestemmingsplan dat het agrarisch bouwblok van het naastgelegen perceel (’s-Heerenhoeksedijk 18) wordt verwijderd. Dit is nodig om de beoogde nieuwbouw milieutechnisch mogelijk te laten zijn. De agrarische bestemming van de voormalige bedrijfswoning wordt omgezet naar een bestemming burgerwoning.

Inzage

Het ontwerp besluit ligt samen met het ontwerp bestemmingsplan ter inzage in het gemeentehuis, Stenevate 10 in Heinkenszand. Het gemeentehuis is geopend van maandag t/m donderdag van 8.30 uur tot 16.00 uur en op vrijdag van 08.30 uur tot 12.00 uur. U kunt de stukken ook bekijken op de gemeentelijke website via www.borsele.nl

Het is mogelijk dat de gemeente tijdens de termijn van terinzagelegging nog aanvullende relevante stukken en gegevens over het plan ter inzage legt.

Zienswijzen

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan een ieder een zienswijze naar voren brengen. Dit kan zowel schriftelijk als mondeling. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de gemeenteraad van Borsele, Postbus 1, 4450 AA Heinkenszand. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze, verzoeken wij u om uiterlijk één week voor het einde van de terinzagelegging een afspraak te maken met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling. De afdeling is bereikbaar op (0113) 238 425.

Heinkenszand, 23 december 2015.

Naar boven