Inspraak voorontwerpbestemmingsplan Bufferwoningenlocatie Kwadijk

Logo Zeevang

Het college van burgemeester en wethouders van Zeevang maakt bekend dat met ingang van 28 december 2015 gedurende zes weken het voorontwerp van het bestemmingsplan Bufferwoningenlocatie Kwadijk 2015 (planidentificatie NL.IMRO.0478.BPKwadijk2015-VO01) in het kader van de inspraak en het wettelijk vooroverleg ex artikel 3.1.1. Besluit ruimtelijke ordening voor een ieder ter inzage ligt.

 

Met dit plan wordt uitvoering gegeven aan de raadsbesluiten inzake het BKP Zeevang die door de gemeenteraad zijn genomen. Met dit globale bestemmingsplan met uitwerkingsplicht wordt een plangebied aangewezen waarbinnen een maximaal aantal van 33 woningen mogelijk wordt gemaakt. Tevens worden randvoorwaarden inzake onder meer beeldkwaliteit gegeven.

 

Gedurende genoemde termijn is het voorontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken te raadplegen op de gemeentelijke website www.edam-volendam.nl. Het plan is digitaal te raadplegen via de landelijke voorziening op www.ruimtelijkeplannen.nl. Een papieren versie van het plan ligt tijdens openingstijden gedurende genoemde termijn in de hal van het gemeentehuis ter inzage. In verband met de komende feestdagen en de fusie per 1 januari 2016 dient u rekening te houden met beperkte en gewijzigde openingstijden.

 

Binnen genoemde termijn kunnen inspraakreacties worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders van Zeevang, Postbus 1, 1474 ZG Oosthuizen. Voor vragen kunt u contact opnemen met de heer P. Aalbers (0299-398 398).

 

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Zeevang,

H.C.P van Duivenvoorde, secretaris.

H.C. Heerschop, burgemeester.

Naar boven