Gemeenteraad stelt Gemeenschappelijke regeling Duo vast

Logo Ouder-Amstel

Gemeenteraad stelt Gemeenschappelijke regeling Duo vast De burgemeesters en de colleges van burgemeester en wethouders van Ouder-Amstel, Diemen en Uithoorn hebben besloten tot vaststelling van de 1e wijziging van de Gemeenschappelijke regeling Duo .

 

Deze regeling is de formeel-juridische basis voor de Duo uitvoeringsorganisatie. Het wijzigingsbesluit treedt in werking per 1 januari 2016. Dit besluit, met daarin opgenomen de volledige tekst van de gewijzigde regeling en een toelichting daarop, ligt ter inzage in het gemeentehuis van de gemeente Ouder-Amstel, Vondelstraat 1 te Ouderkerk aan de Amstel.

 

Tegen het besluit tot het wijzigen van de gemeenschappelijke regeling kunnen belanghebbenden gedurende een termijn van zes weken, gerekend vanaf de dag na bekendmaking, een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college en de burgemeester van de gemeenten Ouder-Amstel, Uithoorn en Diemen. Ook kan de voorzieningenrechter van de rechtbank Midden-Nederland/Amsterdam worden verzocht een voorlopige voorziening te treffen.

 

Naar boven