Ontwerp Uitwerkingsplan Waterrijk deel 1B

Logo Zeevang

Burgemeester en wethouders maken conform het bepaalde in artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerp Uitwerkingsplan Waterrijk deel 1B (planidentificatie NL.IMRO.0478.UPWaterrijkFase1B-ON01) ter inzage ligt. Het ontwerp uitwerkingsplan is gebaseerd op artikel 3.6.1.b Wet ruimtelijke ordening en de uitwerkingsplicht zoals opgenomen in artikel 6 van het bestemmingsplan Waterrijk 2009.

 

Het plangebied van dit uitwerkingsplan omvat het tweede deel van het gebied WG-U-1 zoals opgenomen op de planverbeelding van het bestemmingsplan Waterrijk 2009. Het plangebied is gesitueerd op de percelen kadastraal bekend gemeente Oosthuizen, sectie E, nrs. 159 en 160, gelegen aan de Seevancksweg te Oosthuizen. Het plan beoogt de bouw mogelijk te maken van maximaal 88 woningen en de realisatie van groen, wegen en water.

 

Het ontwerp uitwerkingsplan kan met ingang van vrijdag 18 december 2015 gedurende zes weken worden geraadpleegd via de gemeentelijke website en via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl. Voor meer informatie en indien u vragen heeft kunt u contact opnemen met dhr. P. Aalbers, tel. nr. 0299 409444.

 

Binnen de genoemde termijn kunnen belanghebbenden (schriftelijk of mondeling) een zienswijze indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 1, 1474 ZG Oosthuizen.

Het college van burgemeester en wethouders van Zeevang.

H.C.P. van Duivenvoorde, secretaris.

H.C. Heerschop, burgemeester.

Naar boven