Ontwerpbestemmingsplan Correctieve herziening Nagtegael

Logo Midden-Drenthe

Ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, maken burgemeester en wethouders van Midden-Drenthe bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan ”Correctieve herziening nagtegael” met de daarop betrekking hebbende stukken, met ingang van 17 december 2015 gedurende zes weken ter inzage ligt. Het plangebied betreft het gehele gebied dat nu wordt geregeld in het bestemmingsplan “Nagtegael” . Er vindt een correctieve herziening plaats, omdat het huidige bestemmingsplan een aantal onjuistheden bevat. Deze worden met de correctieve herziening hersteld.

Het ontwerpbestemmingsplan en de behorende stukken zijn in te zien op de gemeentelijke website www.middendrenthe.nl, onder de rubriek ‘bekendmakingen’. De stukken zijn tevens in te zien bij de Gemeentewinkel in het gemeentehuis in Beilen (Raadhuisplein 1). De imro-code van het ontwerpbestemmingsplan is NL.IMRO.1731.CorHerNagtegael-ONT1.

Zienswijzen

Gedurende de periode van inzage, heeft eenieder de gelegenheid om een zienswijze kenbaar te maken. Dit kan naar keuze schriftelijk of mondeling. Schriftelijke zienswijzen dient u bij voorkeur digitaal in, via het zienswijzenformulier op onze website (voor adres, zie hierboven). Daarnaast kunt u een reactie op papier sturen aan het college van burgemeester en wethouders van Midden-Drenthe, Postbus 24, 9410 AA in Beilen. Maakt u voor het indienen van een mondelinge zienswijze eerst een afspraak. Van een mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt.

Informatie

Voor meer informatie over deze vooraankondiging en voor het maken van een afspraak, kunt u contact opnemen met Rinette Ipema van de afdeling Bouwen en Wonen van de gemeente Midden-Drenthe, telefoonnummer 0593 53 96 77, e-mail gemeente@middendrenthe.nl

Naar boven