Gemeente Veghel - ontwerpbeschikking omgevingsvergunning (uitgebreide procedure, project) - 16 december 2015

Logo Veghel

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Veghel maakt bekend, dat het een ontwerp van een beschikking heeft opgesteld met betrekking tot:

  • -

    een aanvraag om een omgevingsvergunning voor de activiteiten bouwen, planologische afwijking en uitweg, ten behoeve van het oprichten van een woonhuis met bijgebouw en het aanleggen van een inrit, op het perceel, kadastraal bekend gemeente Veghel, sectie R, nummer 787, plaatselijk bekend De Horstjens ongenummerd (7C) te Veghel.

  • -

    een aanvraag om een omgevingsvergunning voor de activiteiten milieu, planologische afwijking en handelingen met gevolgen voor beschermde natuurgebieden, ten behoeve van het veranderen van een milieu-inrichting, op het perceel, kadastraal bekend gemeente Veghel, sectie N, nummer 1110, plaatselijk bekend De Stad 11, 5463 XE te Veghel.

Het college is voornemens de gevraagde omgevingsvergunning te verlenen.

Vanaf heden tot en met 26 januari 2016 ligt de ontwerpbeschikking evenals alle ter zake zijnde stukken ter inzage op het stadhuis.

Vanaf heden tot en met 26 januari 2016 kan eenieder schriftelijk of mondeling zienswijzen tegen de ontwerpbeschikking inbrengen bij het college van burgemeester en wethouders, postbus 10.001, 5460 DA Veghel. Voor het mondeling inbrengen van een zienswijze kan een afspraak worden gemaakt onder telefoonnummer 14 0413.

Veghel, 16 december 2015

Burgemeester en wethouders van de gemeente Veghel

Naar boven