Bekendmaking

Logo Papendrecht

Ontwerp onttrekkingsbesluit gedeelte parkeerterrein ter hoogte van de Poldermolen 8

 

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij op 8 december 2015 met het ontwerp onttrekkingsbesluit gedeelte parkeerterrein ter hoogte van Poldermolen 8 in de zin van de Wegenwet hebben ingestemd. Dit ontwerpbesluit ligt voor een ieder ter inzage alvorens het besluit voor definitieve vaststelling aan de gemeenteraad wordt voorgelegd.

De politie heeft het verzoek gedaan om een gedeelte van het parkeerterrein ter hoogte van Poldermolen 8 (politiebureau) in te richten als een afgesloten parkeerterrein voor politievoertuigen.

 

Inzagetermijn

Het ontwerpbesluit ligt met ingang van 16 december 2015 zes weken voor een ieder tijdens de openingsuren van het gemeentehuis ter inzage bij de receptie.

 

Reactiemogelijkheden

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kan gedurende bovengenoemde termijn een ieder, schriftelijk, een zienswijze over het ontwerpbesluit indienen. Een schriftelijke zienswijzemoet worden gericht aan burgemeester en wethouders van Papendrecht, Postbus 11, 3350 AA Papendrecht o.v.v. zienswijze onttrekkingsbesluit parkeerterrein Poldermolen 8/1540471. In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerp deze betrekking heeft.

 

Vervolg

De gemeenteraad stelt het definitieve onttrekkingsbesluit in het kader van de Wegenwet vast.

Naar boven