Lelystad, verkeersbesluit aanduiding op kenteken gereserveerde gehandicaptenparkeerplaats, Karveel 56-36

Logo Lelystad

No. U15-94882

 

Het college van de gemeente Lelystad,

gezien het verzoek van de bewoner wonende te Lelystad, Karveel 56-36, om een gehandicaptenparkeerplaats voor zijn/haar auto.

overwegende dat:

  • -

    het verzoek is getoetst aan de Beleidsregel gehandicaptenparkeerplaatsen Lelystad;

  • -

    aan de in deze beleidsregel opgenomen criteria wordt voldaan;

gelet op de artikelen 24, lid 1, onder d, en artikel 26 lid 1 onder c van het Reglement verkeersregels en verkeerstekens 1990 en de Beleidsregel gehandicaptenparkeerplaatsen Lelystad;

 

B E S L U I T E N:

  • 1.

    door plaatsing van bord E6 van bijlage 1 van het Reglement verkeersregels en verkeerstekens 1990 met een onderbord met kenteken een parkeervak, gelegen in de directe omgeving van het adres Karveel 56-36, als gereserveerde gehandicaptenparkeerplaats voor de bewoner aan te duiden;

  • 2.

    te bepalen dat dit besluit geldt tot het moment waarop van de gereserveerde parkeerplaats geen of oneigenlijk gebruik gemaakt wordt;

  • 3.

    dit besluit te publiceren in de digitale Staatscourant en in de Flevopost, onder vermelding van de mogelijkheid om tegen dit besluit bezwaar te maken.

     

Lelystad, 10-12-2015

 

Publicatiedatum: 16-12-2015

 

Het college van de gemeente Lelystad,

namens deze,

het hoofd van de afdeling beheer openbare ruimte,

 

A.Maris

 

Vragen over dit besluit

Wij nodigen u uit eerst telefonisch contact op te nemen met team verkeer als dit besluit onduidelijk is of vragen oproept. Dit kan voorkomen dat u een bezwaarschrift moet schrijven. We nemen dan samen met u ons besluit nogmaals door.

 

Bezwaar maken

U kunt na deze nadere toelichting alsnog een bezwaarschrift indienen als u het niet eens bent met ons besluit. U kunt daartegen bezwaar maken  binnen een termijn van zes weken. Deze termijn begint op de dag nadat dit besluit is verzonden. U moet het bezwaarschrift tijdig indienen. Daarmee voorkomt u dat wij uw bezwaarschrift niet meer in behandeling kunnen nemen.

U richt uw bezwaarschrift aan het college van de Gemeente Lelystad, Postbus 91, 8200 AB Lelystad.

Uw bezwaarschrift moet in ieder geval de volgende gegevens bevatten:

  • -

    uw naam en adres;

  • -

    de datum waarop u het bezwaarschrift schrijft;

  • -

    uw handtekening(en);

  • -

    een duidelijke omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar maakt (u kunt bijvoorbeeld de datum en ons kenmerk van de brief vermelden of een kopie meesturen);

  • -

    de reden waarom u het niet eens bent met het besluit.

     

U kunt ook een pro- forma bezwaarschrift indienen. Dit houdt in dat u binnen zes weken een bezwaarschrift indient en dat u de reden waarom u het niet eens bent met het besluit later indient.

Daarnaast willen wij graag de volgende gegevens van u ontvangen:

  • -

    uw telefoonnummer;

  • -

    Uw e-mailadres.

Als iemand anders namens u het bezwaarschrift indient, moet u een machtiging afgeven.

 

Uitsluitend voor natuurlijke personen is het ook mogelijk  om uw bezwaarschrift elektronisch in te dienen. Dat kan alleen via www.lelystad.nl. U kiest dan voor het Digitaal loket en Mijn loket (burgers). U komt dan op uw Persoonlijke internetpagina bij de gemeente Lelystad. U moet bij het indienen van een bezwaarschrift uw DigiD gebruiken. Meer informatie over bezwaarschriften vindt u ook op www.lelystad.nl.

 

Ook kunt u een voorlopige voorziening vragen aan de rechtbank Midden-Nederland, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht.

Naar boven