Rectificatie publicatie ontwerp bestemmingsplan en ontwerp besluit hogere grenswaarden  realisatie woning Steenstraat ong. te Panningen

Logo Peel en Maas

Burgemeester en wethouders van Peel en Maas maken bekend dat, op grond van de artikelen 3.1 en 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, het ontwerpbestemmingsplan en ontwerp besluit hogere grenswaarden realisatie woning Steenstraat ong. te Panningen ter inzage ligt. In de publicatie van 2 december 2015 is het onjuiste IDN nummer opgenomen en terinzagelegging van het ontwerp besluit hogere grenswaarden is niet vermeld.

 

Inhoud bestemmingsplan

Het bestemmingsplan voorziet in een juridisch-planologische regeling voor het plangebied. Het plangebied van het bestemmingsplan ligt aan de Steenstraat ongenummerd te Panningen. tussen de huisnummers 113 en 117. Het bestemmingsplan voorziet in de wijziging van de bedrijfsbestemming naar wonen. De realisatie van een woning wordt mogelijk gemaakt in ruil voor de sloop van de aanwezige bedrijfsbebouwing en additionele kwaliteitsbijdrage.

 

Ontwerpbesluit hogere waarden Wet geluidhinder

Binnen het plangebied van bovengenoemd bestemmingsplan wordt de bouw van een woning aan de Steenstraat mogelijk gemaakt, waarbij de geluidsbelasting boven de voorkeurswaarde van 48 dB zal uitkomen. Derhalve zijn burgemeester en wethouders voornemens om met toepassing van artikel 110c Wet geluidhinder een hogere grenswaarde vast te stellen.

 

Termijn van inzage

Het ontwerpbestemmingsplan en ontwerp besluit hogere grenswaarden ligt ter inzage van 3 december 2015 tot en met 13 januari 2016

 

Inzien bestemmingsplan

Het ontwerpbestemmingsplan, ontwerp besluit hogere grenswaarden en de onderliggende stukken zijn als volgt raadpleegbaar:  

  • 1.

    Digitaal raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het IDN-nummer van het ontwerp bestemmingsplan is: NL.IMRO.1894.BPL0068-ON01

  • 2.

    Het bestemmingsplan is digitaal raadpleegbaar op de gemeentelijke website www.peelenmaas.nl à Inwoners à Actueel à Bekendmakingen;

  • 3.

    Een papieren versie van het bestemmingsplan en ontwerp besluit hogere grenswaarden ligt in het gemeentehuis, bij de publieksbalie ter inzage.

 

Indienen zienswijzen

Tijdens de eerder genoemde termijn kan iedereen een schriftelijke zienswijze indienen bij de gemeenteraad van Peel en Maas, postbus 7088, 5980 AB Panningen. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze maakt u een afspraak met de behandelend ambtenaar, L. Silva. Belanghebbenden kunnen een zienswijze indienen tegen het ontwerpbesluit hogere grenswaarden bij het College van burgemeester en wethouders (zelfde adres).

 

Vragen Voor meer informatie neemt u contact met L. Silva of een van de andere medewerkers van Team Omgevingsontwikkeling via telefoonnummer 077 306 66 66.

 

 

Panningen, 16 december 2015

 

Naar boven