Ontwerp omgevingsvergunning Rijnstraat 3 Pannerden

Logo Rijnwaarden

Burgemeester en wethouders van de gemeente Rijnwaarden maken op grond van artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend dat de ontwerp omgevingsvergunning ter inzage ligt.

 

De ontwerp omgevingsvergunning heeft betrekking op de realisatie van een drietal woningen in één woongebouw met bijbehorende parkeervoorzieningen op een perceel aan de Rijnstraat 3 te Pannerden.

 

Inzage: De ontwerpvergunning met bijbehorende stukken kunnen met ingang van donderdag 17 december 2015 gedurende 6 weken op werkdagen (openingstijden op de gemeentelijke site) worden ingezien in het gemeentehuis van Rijnwaarden (Markt 5 te Lobith). De stukken zijn ook digitaal te raadplegen via de gemeentelijke website www.rijnwaarden.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Zienswijze:

Gedurende de termijn van terinzagelegging (van 17 december 2015 tot en met 27 januari 2016) kan een ieder schriftelijk zienswijzen tegen de ontwerp omgevingsvergunning en de ontwerp verklaring van geen bedenkingen naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 49, 6916 ZG Tolkamer. Indien de zienswijze zich (ook) richt op de ontwerpverklaring van geen bedenkingen, dan dient dat nadrukkelijk te worden vermeld in de zienswijze. Voor mondelinge zienswijzen dient een afspraak te worden gemaakt bij de gemeentewinkel.

 

Naar boven