Ontwerpuitwerkingsplan Brandevoort II – Hazenwinkel-Liverdonk West

Logo Helmond

Burgemeester en wethouders van Helmond maken bekend, dat op grond artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, het ontwerpuitwerkingsplan

Brandevoort II – Hazenwinkel-Liverdonk West met ingang van 15 december 2015 gedurende zes weken door een ieder kan worden ingezien.

In het bestemmingsplan Brandevoort II is voor de bouw van woningen in de plandelen Liverdonk en Hazenwinkel een uit te werken bestemming opgenomen. Het oostelijke deel van Liverdonk is reeds uitgewerkt. Deze uitwerking omvat het westelijke deel van Liverdonk en geheel Hazenwinkel.

Inzage plan

U kunt het plan bekijken op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl en de gemeentelijke website www.helmond.nl/bestemmingsplannen . De identificatiecode is NL.IMRO.0794.2100BPU150060-1000. Er ligt ook een papieren exemplaar ter inzage in de Stadswinkel, Frans Joseph van Thielpark 1. Het bekijken van dit exemplaar kan alleen op afspraak, via telefoonnummer 14 04 92 of via www.helmond.nl/afspraak . De digitale versie van www.ruimtelijkeplannen.nl is juridisch bindend.

Zienswijzen

Binnen genoemde termijn van zes weken kunnen belanghebbenden schriftelijk of mondeling hun zienswijze naar voren brengen bij het College van burgemeester en wethouders.

Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het College van burgemeester en wethouders, afdeling Ruimtelijke Ordening en Verkeer , Post bus 950, 5700 AZ Helmond, onder vermelding van: zienswijze uitwerkingsplan Hazenwinkel-Liverdonk West.

Mondelinge zienswijzen kunnen op maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 12:00 uur telefonisch naar voren worden gebracht door te bellen naar het hiervoor aangewezen telefoonnummer (0492) 702602.

Helmond, 1 1 dece mber 201 5

Burgemeester en wethouders,

Mevr. P.J.M.G. Blanksma – Van den Heuvel , burgemeester.

mr. drs. A.P.M. Ter Voert , secretaris

Naar boven