Ontwerpwijzigingsplan 'Broekhovenseweg 14' te Riethoven, Bergeijk

Logo Bergeijk

Burgemeester en wethouders maken het volgende bekend:

 

Inzage

Het ontwerpwijzigingsplan “Broekhovenseweg 14” met identificatienummer NL.IMRO.1724.WPUbrk0035-ONTW ligt met ingang van donderdag 10 december 2015 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis, Burgemeester Magneestraat 1 te Bergeijk. Voor het inzien van een plan moet u een afspraak maken. Dit kan telefonisch of via de receptie.

 

Tegen vergoeding kan een exemplaar van dit ontwerpwijzigingsplan worden verkregen.

 

Het ontwerpwijzigingsplan is digitaal in te zien op de website ruimtelijke plannen van de gemeente Bergeijk, www.bergeijk.nl/ruimtelijkeplannen  en op www.ruimtelijkeplannen.nl. Daar kunt u het ontwerpwijzigingsplan onder meer vinden via het identificatienummer.

 

Inhoud

Het ontwerpwijzigingsplan “Broekhovenseweg 14” voorziet in de wijziging van de agrarische bedrijfsbestemming naar een niet-agrarische bedrijfsbestemming aan de Broekhovenseweg 14 te Riethoven.

 

Zienswijzen

Iedereen kan met ingang van donderdag 10 december 2015 gedurende zes weken schriftelijk of mondeling zijn/haar zienswijze op het ontwerpwijzigingsplan kenbaar maken bij de burgemeester en wethouders van Bergeijk, postbus 10.000, 5570 GA Bergeijk. Voor het geven van een mondelinge zienswijze en voor nadere informatie kan contact worden opgenomen met de heer B. van Dorsten op het telefoonnummer 0497-551455. Van een mondelinge zienswijze zal een verslag worden gemaakt.

 

Bergeijk,

Burgemeester en wethouders van Bergeijk,

W.A.C.M. Wouters

Secretaris

H.G.M. van de Vondervoort

Burgemeester

Naar boven