Logo Langedijk
Ontwerp wijzigingsplan kerkplein 14 Sint Pancras, Langedijk

Burgemeester en wethouders van de gemeente Langedijk maken ingevolge artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat met ingang van 18 februari 2015 gedurende zes weken voor belanghebbenden ter inzage ligt het ontwerp wijzigingsplan Kerkplein 14 te Sint Pancras.

In het bestemmingsplan voor Sint Pancras is bepaald dat een wijzigingsplan onderdeel uitmaakt van de te volgen procedure om de bouw van 4 woningen aan het Kerkplein 14/hoek Twuyverweg te Sint Pancras mogelijk te maken.

Het plan ligt ter inzage op de volgende locaties:

  • De voorlichtingsruimte van het gemeentehuis, Vroedschap 1 te Zuid-Scharwoude;

  • De openbare bibliotheek Langedijk, Bosgroet 4, te Zuid-Scharwoude;

  • Dorpshuis De Geist, Vinkenlaan 7 te Sint Pancras en

  • Het Behouden Huys, Dorpsstraat 850 te Oudkarspel.

Ook is het ontwerp wijzigingsplan vanaf genoemde datum te raadplegen via internet op www.gemeentelangedijk.nl (via het menu Leven in Langedijk – Bouwen – Bestemmingsplannen) of via www.ruimtelijkeplannen.nl (planID.NL.IMRO.0416.BPSP2012wp004-on01).

Gedurende de termijn van inzage kunnen belanghebbenden schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 15, 1723 ZG Noord-Scharwoude.

Voor het mondeling indienen van uw zienswijze dient u vóór het einde van de ter inzage termijn contact op te nemen met mevrouw M. Smit van de afdeling Beleid & Projecten voor het maken van een afspraak.

Langedijk, 17 februari 2015

Burgemeester en wethouders van Langedijk

Naar boven